Waarborgen voor kwaliteit

De kwaliteit van het schilderwerk dat wij leveren, wordt op verschillende manieren gewaarborgd. Zo zijn we bijvoorbeeld aangesloten bij een aantal vakorganisaties die op hun beurt eisen aan ons stellen ten aanzien van de werkwijze en de gebruikte verfsystemen. Of door een gespecialiseerde opleiding zijn we gecertificeerd als specialist in bepaalde werkzaamheden. Ook door op de hoogte te blijven van de laatste technieken en materialen kunnen wij u de garantie van vakmanschap geven.

Sikkens Huisschilderplan

Sikkens Quality Painters
Sikkens Qality Painters® zijn echte vakmannen, met de juiste diploma's en ervaring. Ze leveren kwaliteit, niet alleen in schilderwerk maar ook in de benadering en advisering van hun klanten. Om dit kwaliteitswerk te kunnen leveren, werken ze met de producten van Sikkens en bieden ze hun klanten zoveel mogelijk het optimale onderhoudsplan aan: het HuisSchilderPlan.


RepairCare houtrot reparatie

RepairCare houtrot reparatie
PW Schilderwerken is gecertificeerd specialist door Repair Care. Wij herstellen gebreken aan houten ondergronden en pakken zwakke punten preventief aan.


VCA certificaat

VCA certificaat
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken te bevorderen en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen.

Waarborg voor schilderwerk

design & content door | Aczents |